Ell Circo D’ell Fuego, Ouder-kind, Foto: Ysabel Jongeneelen
Lesaanbod

Ouder-kind

Vanaf 4 jaar
Inschrijven

Over DE les Ouder-kind

Onze les Ouder-kind? Die draait rond vertrouwen, uitdaging, samen nieuwe dingen proberen, afwisseling én quality time. En daarnaast is ze vooral gewoon super tof.

In deze les ontdekken (groot)ouder en kind (vanaf 4 jaar) een heel nieuwe manier van samen spelen. Het vertrouwen van de kinderen wordt op de proef gesteld. Een speciale circusband krijgt vorm. We gebruiken verschillende circustechnieken om te werken aan motoriek en coördinatie. Van het kind én van de ouder. Jaja, je hoort het goed: het zijn zeker niet alleen de kleine leeuwen die in deze les zullen worden uitgedaagd.

In de loop van het jaar onderzoeken we de oneindige mogelijkheden binnen acro-porté. We leren samen jongleren, in een Chinese paal klimmen, lopen op een bal, … Na enkele lessen neem je de circusmicrobe mee naar huis en begin je spontaan in de zetel of op de grond te oefenen. Ook demonstraties op familiefeestjes blijven niet lang uit!

Wat neem ik mee?

Voorzie losse, sportieve kledij met broek zonder ritsen of knopen en turnsloefjes (soepele zool). Opgelet! Tijdens de les zal er gezweet worden. Breng dus zeker een drinkbus met water mee!

Proefles volgen?

Ben je niet helemaal zeker of deze les iets voor jou is? Er is maar één manier om dat te ontdekken: gewoon eens komen meedoen. Als er in jouw les naar keuze nog plaats vrij is dan kan je gratis een proefles volgen! Dat hoeft niet per sé aan de start van het circusjaar te gebeuren. Het kan eigenlijk gewoon het hele jaar door. Het enige wat je moet doen is ons even op de hoogte brengen via info@ecdf.be. Heb je de circusmicrobe na jouw proefles goed te pakken? Dan kan je inschrijven via onze online inschrijvingstool.

    Deel dit artikel

Lesmomenten

Maak een keuze uit één van de volgende lesmomenten. De lessen starten in de week van 18 september 2023. Inschrijven kan vanaf 24 april 2023 voor bestaande leden en vanaf 8 mei 2023 voor nieuwe leden.

Maandag
17:00 - 18:00
2de-3de kleuterklas
SPRK Antwerpen
Wachtlijst
Woensdag
16:30 - 17:30
2de-3de kleuterklas
Antwerpen-Centrum
Wachtlijst
Zaterdag
09:30 - 10:30
2de-3de kleuterklas
Maris Stella Borgerhout
Wachtlijst
Zaterdag
10:30 - 11:30
2de-3de kleuterklas
Maris Stella Borgerhout
Wachtlijst
€ 220 Basistarief
€ 154 VT-tarief

Lesgeld per duo (exclusief 30 euro lidgeld)

Bekijk de opties voor kortingen

Bij Ell Circo D’ell Fuego krijg je  een korting van 30% op alle lessen als je recht hebt op het statuut Omnio of Verhoogde Tegemoetkoming. Als je in het bezit bent van de juiste documenten met betrekking tot verhoogde tegemoetkoming dan kan je de optie ‘omnio-statuut’ aanduiden in onze inschrijvingsmodule. De korting wordt op het einde van je inschrijving verrekend in het betaalbericht. Neem contact op met je ziekenfonds om de voorwaarden voor een Statuut Verhoogde Tegemoetkoming te bekijken en het statuut aan te vragen.

De korting die we zelf geven kan je bovendien combineren met andere kortingen van de Stad Antwerpen (VT-statuut) en het ziekenfonds (iedereen). Tot slot is Ell Circo D’ell Fuego een erkend jeugdwerkinitiatief. Als gevolg daarvan krijgen alle leerlingen onder 12 jaar automatisch een fiscaal attest voor kinderopvang die je in rekening kan brengen in je belastingaangifte.

Ontdek alle opties voor kortingen

Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles Ouder-kind, Foto: Jasper Léonard
Ell Circo D'ell Fuego, Circusles, Circomotoriek

Iets voor jou?

Alle bekijken
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles Acro-circus, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Acro-circus

SPRK Antwerpen, Maris Stella Borgerhout, Antwerpen-Centrum
1ste - 6de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circomotoriek, Foto: Ysabel Jongeneelen
Lesaanbod

Circomotoriek

SPRK Antwerpen, Maris Stella Borgerhout, Antwerpen-Centrum
2de-3de kleuterklas
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles Multi-circus, Foto: Richard De Nul
Lesaanbod

Multi-circus

De Wingerd Schilde
1ste-6de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Acro-circus, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Acro-circus After School

SPRK Antwerpen
1ste-6de leerjaar
Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten.

Ik wil circus maken

Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten. We zorgen voor ondersteuning op verschillende niveaus. Zodat zij hun weg vinden in het culturele landschap. En er vooral hun ding kunnen doen.

Ontdek meer