Over inschrijvingen

Klaar om in te schrijven voor onze circuslessen? Top!
Wat je zeker moet weten? En of je recht hebt op een korting?
Dat ontdek je hier!

Les- en lidgeld

Om onze circuslessen te kunnen volgen betaal je lesgeld en lidgeld.

Van zodra je bent ingeschreven kan je betalen via overschrijving. Dat moet gebeuren voor de start van de lessen. Om de rekeningen draagbaar te houden zijn er – afhankelijk van jouw situatie of statuut – verschillende opties voor tegemoetkomingen of om de betaling van het lid- en lesgeld over een langere periode te spreiden.

Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Luchtacrobatie, Foto: Jasper Léonard

Schrijf online in

Inschrijven voor onze circuslessen en circusstages tijdens de schoolvakanties kan alleen online of via het secretariaat. Via mail kan je geen plek reserveren. Dus haast je naar onze inschrijvingstool.

Schrijf online in

Timing inschrijvingen

Toch nog vragen?

Zit je nog met vragen over de inhoud van één van de circuslessen of -stages in ons aanbod? Laat het weken aan Kiki, Ben of Mieke via pedagogie@ecdf.be.

Nog vragen over inschrijvingen, betalingen en de verschillende kortingsmogelijkheden? Thomas en Daan helpen je met plezier verder via info@ecdf.be.

 

Betalingen & kortingen

Ell Circo D’ell Fuego staat voor een sociaal beleid. We willen geen school zijn waar alleen mensen terecht kunnen die het kunnen betalen. Daarom doen we ons best om verschillende sociale maatregelen voor te leggen. De meeste van deze maatregelen zijn met elkaar te combineren. Op die manier hopen we de deelname aan onze circuslessen voor iedereen mogelijk te maken.

KORTINGSOPTIE 1

De Stad Antwerpen voorziet een tussenkomst van maximaal 100 euro per kalenderjaar, per leerling die recht heeft op het statuut Verhoogde Tegemoetkoming. Neem contact op met je ziekenfonds om de voorwaarden voor een statuut Verhoogde Tegemoetkoming te bekijken en het statuut aan te vragen.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bent inwoner van de stad Antwerpen en hebt een statuut Verhoogde Tegemoetkoming.

Ell Circo D’ell Fuego kan je ook in contact brengen met de lokale buurtsportmedewerker. Vraag ernaar in de les of via info@ecdf.be.

 

KORTINGSOPTIE 2

Bij Ell Circo D’ell Fuego krijg je  een korting van 15% op alle lessen als je recht hebt op het statuut Omnio of Verhoogde Tegemoetkoming. Als je bijvoorbeeld inschrijft voor een les van 210 euro, dan krijg je een korting op van 31,5 euro. Als je in het bezit bent van de juiste documenten, dan kan je de optie ‘omnio-statuut’ aanduiden in onze inschrijvingsmodule. De korting wordt op het einde van je inschrijving verrekend in het betaalbericht.

Wat zijn de voorwaarden?

Je moet in het bezit zijn van de juiste documenten m.b.t. verhoogde tegemoetkoming. Neem contact op met je ziekenfonds om de voorwaarden voor een statuut verhoogde tegemoetkoming te bekijken en het statuut aan te vragen.

KORTINGSOPTIE 3

Iedereen is aangesloten bij een ziekenfonds (mutualiteit). De meeste ziekenfondsen bieden een gedeeltelijke terugbetaling van lid- en/of lesgeld. Het bedrag hangt af van je mutualiteit. Via deze link vind je onze reeds ingevulde formulieren voor een tussenkomst van lid- en lesgeld bij de mutualiteiten. Je kan ze printen, aanvullen en indienen bij je mutualiteit.

 

KORTINGSOPTIE 4

Ell Circo D’ell Fuego is een erkend jeugdwerkinitiatief. Op het einde van het schooljaar krijgen alle leerlingen onder 12 jaar automatisch een fiscaal attest voor kinderopvang die je in rekening kan brengen in je belastingaangifte. We versturen deze fiscale attesten per mail. Ook leerlingen met een beperking (tussen 12 en 18 jaar) hebben recht op een fiscaal attest. Via info@ecdf.be kan je laten weten of jouw kind hiervoor in aanmerking komt.

 

Gespreide betaling of betalingsplan op maat

In het inschrijfsysteem kan je bij registratie voor lessen kiezen voor een betaling in 3 delen. Indien gewenst kan je ook ‘betalingsplan op maat’ aanduiden. ECDF contacteert je dan om te kijken hoe we de betaling van je inschrijving best kunnen spreiden. Dat kan in meerdere delen, of eventueel maandelijks.

Opgelet! Deze optie tot gespreide betaling is een sociale maatregel. Het is in geen manier om tijdens het schooljaar te stoppen met de lessen en het resterende bedrag niet meer te betalen. Bij misbruik zullen wij – uit principe – alle juridische middelen inzetten om het volledige inschrijvingsbedrag alsnog te vorderen.

 

Nog vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of krijg je graag hulp bij het invullen van de nodige formulieren?
We helpen je met plezier verder, laat het weten via info@ecdf.be.