Buurtwerking

Ell Circo D’ell Fuego wil zoveel mogelijk mensen in contact brengen met circus. Dat doen we met bijzondere aandacht voor de diverse samenleving waarin we ons bevinden. In de zomer trekken we langs verschillende pleintjes in Antwerpen. In het schooljaar organiseren we verschillende buurtlessen op verschillende locaties. We krijgen daarbij ondersteuning van verschillende stedelijke partners zoals het District Antwerpen, Lokaal Cultuurbeleid Antwerpen en Sporting A.  In onze trainingszaal in SPRK (Park Spoor Noord) voorzien we  drie soorten buurtlessen.

Gratis Open Buurtmoment

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar zijn er gratis Open Buurtmomenten op donderdag. Deze kinderen hoeven zich niet in te schrijven en mogen gewoon naar de les komen wanneer ze daar zelf zin in hebben.

Meer weten

Acro-circus 2060

Voor jongeren vanaf 12 jaar voorzien Acro-circus 2060 op vrijdagavond. Zij mogen 3 keer komen proberen of circus iets voor hen is. Nadien bekijkt de trainer samen met hen de verschillende inschrijvingsopties.

Meer weten

Vrije training

Voor iedereen vanaf 16 jaar die zelfstandig wil en kan trainen is er onze vrije training op woensdagavond. ECDF-trainer Ben is er ook. Voor gezellige deskundigheid én deskundige gezelligheid.

Meer weten

Antwerpen-Luchtbal

Samen met BLOC2030 organiseren we wekelijkse circuslessen in de wijk Antwerpen-Luchtbal. Dat doen we in de tuinzaal van BLOC2030. Op woensdag is er een Circus Instuif voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Info en inschrijvingen via Bloc2030