Over jobs

Ell Circo D’ell Fuego is een haven voor circusondernemers. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste energiebommen om ons team te versterken.

Werken bij Ell Circo D’ell Fuego

Ons doel: jong en oud in contact brengen met circus. We zetten daarbij maximaal in op ontdekking, ontwikkeling en ondernemerschap. Een missie die als muziek in je oren klinkt? Misschien moet jij dan bij ons komen werken.

Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles Acro-circus 18+, Foto: Jasper Léonard

Vacatures

Op dit moment zijn we op zoek naar:

versterking voor onze Raad van Bestuur

Het bestuur van Ell Circo D’ell Fuego, dat zijn de superhelden die waken over de goede werking van onze organisatie. Ze denken na over beleidsvraagstukken en begeleiden – én evalueren – belangrijke beslissingen (aanwervingen van teammedewerkers, begroting,…). Verder staan ze in voor de controle van de inhoudelijke en de financiële resultaten van ECDF.

Op dit moment bestaat ons bestuur uit 4 bestuursleden die ongeveer 6 keer per jaar samen komen. Zij zijn op zoek naar versterking. Ben je geïnteresseerd en heb je ook een gezonde belangstelling voor zakelijke beleidsthema’s zoals boekhouding, begroting en personeelszaken?
Stuur dan een korte motivatie + CV naar info@ecdf.be.

Spontaan solliciteren?

Je bent ervan overtuigd dat jij helemaal in ons team past. Of je wil graag stage lopen in onze organisatie? Bezorg ons dan jouw motivatie en CV.

Ik solliciteer nu

Iedereen welkom

Ell Circo D’ell Fuego selecteert medewerkers op basis van competenties en maakt geen onderscheid op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.