Ell Circo D’ell Fuego, Circusstroom, Foto: Ysabel Jongeneelen
Circusstroom

Circusstroom Ita, possumus

Vanaf 12 jaar
Schrijf je in

OVER DE LESFORMULE CIRCUSSTROOM

Onze Circusstroom is er voor jongeren die samen en met meer engagement willen trainen. Omdat ze acrobatisch willen groeien, hun creativiteit willen ontwikkelen en samen met een vaste groep op het podium willen leren staan. Binnen dit traject krijg je de kans om uit te zoeken of een professionele circuscarrière iets voor jou is. Je volgt dit traject tot je afgestudeerd bent aan de middelbare school. De leerlingen van Circusstroom Ita, possumus zitten al in een lopend traject.

Creatie & techniek

Binnen Circusstroom bekijken we het creatieve luik  als een vorm van innerlijke ontwikkeling en verrijking. Wat er in de leerling zit wordt eruit gehaald, gestimuleerd en uitgedaagd. De jongeren krijgen het vertrouwen en de tijd om zich te ontplooien op hun eigen ritme. Daarnaast stimuleren we hen om hun eigen manieren van techniekuitvoering te vinden. Ze kunnen zich hiermee identificeren binnen de circusgemeenschap, in verdere studies en in hun latere leven.

De begeleider volgt de persoonlijke ontwikkeling van elke leerling op de voet. Belangrijk om bijvoorbeeld blessures te voorkomen of om de juiste timing te vinden voor de volgende stap in hun circusontwikkeling.

Ik neem een duik in de Circusstroom

Bij je inschrijving selecteer je het lespakket ‘Circusstroom’. Je hoeft niet voor afzonderlijke lessen in te schrijven.

    Deel dit artikel

Lesmomenten

We verwachten onze Circusstromers op onderstaande lesmomenten. Doorheen het jaar programmeren we verschillende creatiedagen, telkens in het weekend. Deze data worden bij aanvang van het circusjaar bekend gemaakt.
De lessen starten in de week van 23 september 2024. Inschrijven kan vanaf 22 april 2024 voor bestaande leden en vanaf 13 mei 2024 voor nieuwe leden.

Maandag
18:00 - 20:00
Techniektraining
SPRK Antwerpen
Donderdag
18:00 - 20:00
Acrobatietraining
SPRK Antwerpen
Zaterdag (verspreid doorheen het jaar)
10:00 - 16:00
Creatiedagen
De Veerman
€ 700 Basistarief
€ 490 VT-tarief

Lesgeld Circusstroomtraject (exclusief 30 euro lidgeld)

Bekijk de opties voor kortingen

Bij Ell Circo D’ell Fuego krijg je een korting van 30% op alle lessen als je recht hebt op het statuut Verhoogde Tegemoetkoming. Als je in het bezit bent van de juiste documenten met betrekking tot verhoogde tegemoetkoming dan kan je de optie ‘VT-statuut’ aanduiden in onze inschrijvingsmodule. De korting wordt op het einde van je inschrijving verrekend in het betaalbericht. Neem contact op met je ziekenfonds om de voorwaarden voor een Statuut Verhoogde Tegemoetkoming te bekijken en het statuut aan te vragen.

De korting die we zelf geven kan je bovendien combineren met andere kortingen van de Stad Antwerpen (A-kaart met recht op kansentarief) en het ziekenfonds (iedereen). Tot slot is Ell Circo D’ell Fuego een erkend jeugdwerkinitiatief. Als gevolg daarvan krijgen alle leerlingen onder 12 jaar automatisch een fiscaal attest voor kinderopvang die je in rekening kan brengen in je belastingaangifte.

Ontdek alle opties voor kortingen

Doorstroomtrajecten

Ell Circo D'ell Fuego, Acro-bad, Jasper Léonard
Ell Circo D'ell Fuego, Circusstroom, Jasper Léonard

Iets voor jou?

Alle bekijken
Lesaanbod

Acro-circus 12+

SPRK Antwerpen
1ste-2de middelbaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circusstroom, Foto: Ysabel Jongeneelen
Circusstroom

Circusstroom Les enfants perdus

SPRK Antwerpen
Vanaf 12 jaar
Ell Circo D'ell Fuego, Acro-bad, Jasper Léonard
Lesaanbod

Acro-bad

SPRK Antwerpen
Vanaf het 3de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circusstroom, Foto: Ysabel Jongeneelen
Lesaanbod

Acro-circus 14+

SPRK Antwerpen
Vanaf het 3de middelbaar
Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten.

Ik wil circus maken

Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten. We zorgen voor ondersteuning op verschillende niveaus. Zodat zij hun weg vinden in het culturele landschap. En er vooral hun ding kunnen doen.

Ontdek meer