Ell Circo D'ell Fuego, Acro-bad, Jasper Léonard
Lesaanbod

Acro-bad

Vanaf 9 jaar
Schrijf je in

Over de lesformule Acro-bad

Wil je graag met een salto vanop je kast in je bed onder de dekens duiken? Dan is het hoog tijd om je oksels te komen bevochtigen in ons Acro-Bad. De lessen Acro-bad zijn eerder technische lessen die draaien rond het opbouwen van een stevige basis. We verwachten inzet en engagement in ons Acro-bad! De trainers werken eraan om de intrinsieke motivatie van de leerlingen te versterken. Ze staan erop dat de af te leggen weg van voorbereidende oefeningen grondig doorlopen wordt. Er is nog altijd geen versnelde succesformule om acrobaat te worden uitgevonden… Dju toch!

In dit bruisende schuimbad steken we een zo breed mogelijke basis aan bewegingen en fysieke competenties. We werken ook aan het respect van de leerling, voor zichzelf en voor de andere Acro-baders.

Omdat ze samen zwoegen, zweten en af en toe afzien, smeden de acrobaten een band en ontstaat er goesting om verder te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Wat neem ik mee?

Voorzie losse, sportieve kledij met broek zonder ritsen of knopen en turnsloefjes (soepele zool). Opgelet! Tijdens de les zal er gezweet worden. Breng dus zeker een drinkbus met water mee!

    Deel dit artikel

Lesmomenten

Maak een keuze uit de volgende lesmomenten. In ons Acro-bad volg je minstens 2 lessen per week. Dat hoeven geen twee Acro-badlessen te zijn. Ook de combinatie van een Acro-badles met een Acro-circusles of een specialisatieles is mogelijk. De lessen starten in de week van 23 september 2024. Inschrijven kan vanaf 22 april 2024 voor bestaande leden en vanaf 13 mei 2024 voor nieuwe leden.

Maandag
18:00 - 20:00
Acro-bad Technieken
SPRK Antwerpen
Wachtlijst
Woensdag
18:00 - 20:00
Acro-bad Grond & sprong 12+
SPRK Antwerpen
Wachtlijst
Vrijdag
16:30 - 18:30
Acro-bad Grond & sprong -14
SPRK Antwerpen
€ 230 Basistarief/les
€ 161 VT-tarief/les

Lesgeld (exclusief 30 euro lidgeld)

Bekijk de opties voor kortingen

Bij Ell Circo D’ell Fuego krijg je een korting van 30% op alle lessen als je recht hebt op het statuut Verhoogde Tegemoetkoming. Als je in het bezit bent van de juiste documenten met betrekking tot verhoogde tegemoetkoming dan kan je de optie ‘VT-statuut’ aanduiden in onze inschrijvingsmodule. De korting wordt op het einde van je inschrijving verrekend in het betaalbericht. Neem contact op met je ziekenfonds om de voorwaarden voor een Statuut Verhoogde Tegemoetkoming te bekijken en het statuut aan te vragen.

De korting die we zelf geven kan je bovendien combineren met andere kortingen van de Stad Antwerpen (A-kaart met recht op kansentarief) en het ziekenfonds (iedereen). Tot slot is Ell Circo D’ell Fuego een erkend jeugdwerkinitiatief. Als gevolg daarvan krijgen alle leerlingen onder 12 jaar automatisch een fiscaal attest voor kinderopvang die je in rekening kan brengen in je belastingaangifte.

Ontdek alle opties voor kortingen

Doorstroomtrajecten

Acro-bad

Iets voor jou?

Alle bekijken
Ell Circo D’ell Fuego, Multi-circus, Foto: Ysabel Jongeneelen
Lesaanbod

Acro-circus

Skellig Michael/Vonk Berchem, SPRK Antwerpen, Maris Stella Borgerhout
1ste - 6de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circusstroom, Foto: Ysabel Jongeneelen
Vakantiestages

Zomerstage Acro-booster

SPRK Antwerpen
4de leerjaar - 6de middelbaar
Ell Circo D'ell Fuego, Vliegende Trapeze, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Specialisatieles Vliegende Trapeze (-18)

SPRK Antwerpen
Vanaf het 5de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circusstroom, Foto: Ysabel Jongeneelen
Lesaanbod

Acro-circus 14+

SPRK Antwerpen
Vanaf het 3de middelbaar
Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten.

Ik wil circus maken

Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten. We zorgen voor ondersteuning op verschillende niveaus. Zodat zij hun weg vinden in het culturele landschap. En er vooral hun ding kunnen doen.

Ontdek meer