Word jij vrijwilliger tijdens MAD Convention?

Van 14 tot en met 16 april organiseren we MAD Convention, in het kader van MAD Festival. Een 3-daagse acrobatieconventie met zo’n 50 workhops per dag, in en rond onze trainingszaal in Park Spoor Noord. En we kunnen nog wel wat hulp gebruiken…

MAD Festival is een Antwerps circusplatform. Het biedt residenties en masterclasses aan en ondersteunt opkomende circusgezelschappen en –artiesten. Sluitstuk van de werking is een jaarlijks 4-daags festival, gekoppeld aan een internationale acrobatieconventie: MAD Convention!

Ell Circo D'ell Fuego, MAD Convention

Met MAD Convention richten we de schijnwerpers op het harde werk achter de schermen. Vallen en weer opstaan, eenzelfde beweging duizend keer opnieuw uitproberen, uren en dagen trainen om een kwartier te knallen; dat maakt circus fascinerend! Die ongelooflijke drive laten we van 14 tot 16 april 2023 leven in en rond onze trainingszaal in Park Spoor Noord. Daar brengen we Vlaamse en internationale artiesten en jonge acrobaten (vanaf 10 jaar) samen voor een uitgebreid aanbod aan workshops (om mee te beginnen, om te verdiepen en voor specialisten). We rollen de matten uit en laten het zweet praten.

Wij zoeken nog vrijwilligers

MAD Convention, dat is drie dagen knallen met een uitgebreid programma van zo’n 50 workshops per dag. MAD Convention, dat is geweldig. Maar MAD Convention, dat is ook veel werk en dus zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de organisatie van dit topevent. Voel jij je geroepen? Roep dan terug en schrijf in via ons online vrijwilligersformulier.

Wat kan je verwachten?

Via het formulier kan je aangeven op welke momenten je beschikbaar bent om te komen helpen en wat jouw superkrachten zijn.

Zo zijn we o.a. op zoek naar:

Wij kunnen jullie daarvoor het volgende in de plaats geven:

 

Kunnen we op jou rekenen?

Zalig! Als je dat nog niet deed, vul dan zeker al je gegevens in via ons online vrijwilligersformulier. Daarnaast kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens onze vrijwilligersmeetings op zaterdag 4 maart 2023 en op zaterdag 1 april 2023, telkens om 20:00 in onze trainingszaal in SPRK (Park Spoor Noord). Save the date! Je kan je aanwezigheid bevestigen via het vrijwilligersformulier.

Intussen nog vragen?

Stel ze aan onze vrijwilligerscoördinator Lars via lars@ecdf.be

Nieuws

Alle bekijken
Circus doen

MAD Convention Warm-up

29 maart 2024
Circus doen

Niet te missen op MAD Convention

27 maart 2024
Circus doen

Nu online: ons nieuwe lessenrooster

22 maart 2024