Publicaties

Dat wij al eens iets te vertellen hebben over de dingen die we doen.
En dat we dan in onze pen kruipen. Op deze pagina kan je onze publicaties doorbladeren!

Fantastic Flying Fuegos op Circus Boelaere

Beleidsplan 2021-2025

Ell Circo D’ell Fuego is een haven voor circusondernemers die kinderen, jongeren en volwassenen in contact brengen met circus. We zetten maximaal in op ontdekking, ontwikkeling en ondernemerschap. Dat doen we met bijzondere aandacht voor de diverse samenleving waarin we ons bevinden.

Klinkt goed hé. Zeker dat van die haven. Prachtige woordspeling voor wie actief is in Antwerpen. Maar hoe gaan we dat bereiken? Met een aaneenschakeling van strakke plannen. Die hebben we samengebundeld in ons beleidsplan voor de periode 2021 – 2025

Neem een duik in ons beleidsplan
Fantastic Flying Fuegos op Cultuurweekend Antwerpen, Foto: BUZZ voor MAD Festival

Jaarverslag 2022

Vaag beleid, daar doen wij niet aan mee. Daarom kan je ons jaarverslag inkijken. Daarin geven we per werkingsjaar een overzicht van wat we allemaal verwezenlijkt hebben en waar we nog werk aan hebben.

Check ons jaarverslag
Ell Circo D'ell Fuego, Impact

Impact

Ell Circo D’ell Fuego, Circusatelier Woesh, Circus Zonder Handen en Circusplaneet bundelden hun krachten voor de publicatie IMPACT. Vier case reports uit het circuseducatieve veld .

Daarin verzamelen we projecten waarmee we de voorbije jaren het verschil maakten. Het gaat om bijzondere projecten die zowel sociaal, artistiek als ondernemend zijn en telkens op een heel eigen manier aantonen dat circus een krachtige competentieversterkende tool kan zijn voor uiteenlopende groepen.

Een uitgave van Ell Circo D’ell Fuego, Circusatelier Woesh, Circus Zonder Handen & Circusplaneet – 72 pagina’s – D/2021/15.279/01

PDF 5.29 MB

IMPACT. Vier Case Reports uit het circuseducatieve veld