Gezocht: artistiek partner voor jongeren productie

Circus Zonder Handen, Circusplaneet en Ell Circo D’ell Fuego slaan de handen in elkaar voor een tweede interstedelijke jongerenproductie. Om de jongeren te steunen, motiveren en helpen tijdens zowel het creatieproces als het uitvoeren of tonen van hun eindproduct, zijn we op zoek naar een artiest of collectief.

Ell Circo D'ell Fuego, Circusstroom, Patrick Lemineur, Circus Doen

Sfeerbeeld Project-C, de vorige interstedelijke jongerenproductie van Circus Zonder Handen, Circusplaneet en Ell Circo D’ell Fuego, foto: Patrick Lemineur

Met ‘the sequel’ (werktitel) zetten we  in op een verbindend, co-creatief en artistiek traject. Vaak zijn producties het resultaat van goede artistieke ideeën van makers, maar nu willen we het anders aanpakken!

We vertrekken écht vanuit de leefwereld van de groep jongeren: welke thema’s leven bij hen en waarrond willen ze werken? Globelink vzw zal een deel van dit traject begeleiden. Om de jongeren te steunen, motiveren en helpen tijdens zowel het creatieproces als het uitvoeren of tonen van hun eindproduct, zoeken we een artiest of collectief.

Van bij de start van het project zal je bij het participatieve traject betrokken. Wanneer het thema, de inhoud en vorm beslist is door de jongeren, ga jij artistiek met hen aan de slag. Wat we beogen is een kwalitatief artistiek eindresultaat dat toegankelijk is voor het brede publiek en minstens te zien zal zijn Gent, Antwerpen en Brussel.

Bekijk de vacature

Iets voor jou(w) COLLECTIEF?

Stuur je CV en motivatiebrief naar karen@circusplaneet.be voor 1 mei 2023. Voor meer info kan je Karen bereiken via 0478/372806. Niet onbelangrijk: deze vacature is onder voorbehoud van goedkeuring van dit project.

Nieuws

Alle bekijken
Circus maken

START-UP LABO #1: UKBUM

01 juni 2023
Masterclasses

5 dingen die je zal leren tijdens onze Summer Course Clowning

27 april 2023
Circus doen

Dit was MAD Convention 2023

20 april 2023