5 dingen die je zal leren tijdens onze Summer Course Clowning

Na een geslaagde eerste editie plannen we in de zomer van 2023 opnieuw een intensieve Summer Course Clowning met Sven Verelst. Boeiend, intensief, tot in de diepte en nog wat dieper, spelen, elkaar vertrouwen, samen evolueren. Wat staat er op het programma? Vanalles en meer. Deze 5 thema’s zullen zeker aan bod komen.

1. CLOWNSLOGICA

Tijdens de Summer Course Clowning leer je hoe je jouw gangbare logica om kan draaien. Iets juist doen, is fout. Iets fout doen, is juist. Je volgt de logica van je diepste wensen en verlangens.

Ell Circo D'ell Fuego, Summer Course Clowning met Sven Verelst

2. CLOWNSIMPRO

Samen met de andere cursisten improviseer je op scène, steeds balancerend op de relatie met het publiek. Binnen speelse oefenkaders leer je vrij je ding te doen.

Ell Circo D'ell Fuego, Summer Course Clowning

3. STEMWERK

Je leert ook je stem bevrijden en je stembereik vergroten. Zodat je geluiden kan maken waarvan je niet wist dat je ze in je had.

4. BEWEGINGSANALYSE & MIMODYNAMICA

Welke bewegingen zijn eigen aan de mens? Hoe kan je ze analyseren en inzetten om je ideeën op scène te zetten? En hoe kan je de wereld rondom jou bewegen?

5. KOSTUUM

Vanuit een clownsblik ga je op zoek naar kostuumideeën. Welke patronen springen eruit? En zit de verhouding met je lichaam goed?

Ell Circo D'ell Fuego, Summer Course Clowning met Sven Verelst, groepsfoto Philippe Smet

 

Na een eerste succeseditie in 2022 slaan Sven Verelst en Ell Circo D’ell Fuego de handen opnieuw in elkaar voor een diepgaande Summer Course Clowning, van 3 tot en met 28 juli 2023 in Antwerpen.

Ontdek er alles over

Nieuws

Alle bekijken
Circus doen

MAD Convention Warm-up

29 maart 2024
Circus doen

Niet te missen op MAD Convention

27 maart 2024
Circus doen

Nu online: ons nieuwe lessenrooster

22 maart 2024