Ell Circo D’ell Fuego, Circusinitiatie, foto: Ysabel Jongeneelen

Startpakket Circus

Met dit startpakket krijgt iedereen, van jong tot iets minder jong, de kans om verschillende circustechnieken uit te proberen. Je kan er ook voor kiezen om dit pakket uit te breiden met indrukwekkende extra's.

Boek je initiatie

Over dit startpakket

Tijdens deze laagdrempelige circusinitiatie krijgt iedereen de kans om verschillende technieken uit te proberen. Dat kan zowel op locatie als in onze circustempel in SPRK (Park Spoor Noord). Ideaal voor buurtfeesten of verjaardagen in circusstijl.

Lopen op een rollende bal of ton, wandelen over een kabel, jongleren met balletjes, diabolo en bordje draaien. Dat en nog veel meer voor al wie durft!

UITBREIDING PALENBOS + BALLENLABYRINT

We breiden ons startpakket met plezier uit tot een echte circusspeeltuin. In ons palenbos kan je klimmen en klauteren, van de ene Chinese mast naar de andere. En vind jij – al lopend op een bal – de uitgang van ons labyrint?

UITBREIDING PARKOUR

Een bevrijdende uitbreiding voor iedereen vanaf 8 jaar. Op onze parkourinstallatie leer je vloeiend op, onder en langs verschillende obstakels bewegen. Maar ook springen, hangen en coole moves uitproberen!

UITBREIDING CIRCUSACT

Ell Circo D’ell Fuego staat aan de bron van heel wat circustalent in Vlaanderen! In onze circushaven werken aspirant-acrobaten aan hun eigen act in uiteenlopende technieken. Van Hoop diving tot Duits wiel of grondacrobatie, maar ook doek, aerial hoop of straps. Met deze uitbreiding maak jij je activiteit nét dat beetje unieker, met een spectaculaire act van een jonge artiest. Want circus ontdekken, dat is circus zien, doen én beleven.

Ell Circo D’ell Fuego, Circusinitiatie, foto: Ysabel Jongeneelen
Ell Circo D’ell Fuego, Circusinitiatie, foto: Ysabel Jongeneelen
Ell Circo D'ell Fuego, Urban Gym, Jasper Léonard
Ell Circo D’ell Fuego, Circusinitiatie, foto: Ysabel Jongeneelen

Parkour

Op onze parkourinstallatie leer je vloeiend op, onder en langs verschillende obstakels bewegen.

Ontdek onze parkourinitiatie

Aerial Playground

In onze Aerial playground kan je naar hartenlust experimenten met verschillende luchtacrotechnieken.

Ontdek onze Aerial Playground