Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Partneracrobatie, Foto: Patrick Lemineur
Lesaanbod

Specialisatieles Partneracrobatie

Vanaf 14 jaar
Inschrijven

Over de specialisatieles Partneracrobatie

In de specialisatieles Partneracrobatie ga je dieper in op verschillende Acro-portétechnieken. Disciplines die aan bod zullen komen zijn: banquine, hand-to-hand, icarian games, liggend basen (L-base) en staand basen (S-base), toss the flyer, 3-men-high (colonne à trois) en dynamische acro porté.

Je zal les krijgen van verschillende partneracrobaten. Vaak van Ellen en Killian, maar ook van andere artiesten die vaak bij ECDF over de vloer komen. Zij zullen differentiëren in niveau waar nodig. Heb je al wat ervaring met acro-porté of acro yoga en wil je graag technisch groeien met een partner, dan is deze les ideaal voor jou.

We raden aan om naar de les te komen in een duo of trio. Je hoeft zeker geen vast duo of trio te zijn. We stimuleren iedereen om met elkaar samen te werken, maar het is fijn om een evenwicht te hebben tussen vliegers en dragers.

Wat neem ik mee?

Voorzie losse, sportieve kledij met broek zonder ritsen of knopen en turnsloefjes (soepele zool). Opgelet! Tijdens de les zal er gezweet worden. Breng dus zeker een drinkbus met water mee!

Proefles volgen?

Ben je niet helemaal zeker of deze les iets voor jou is? Er is maar één manier om dat te ontdekken: gewoon eens komen meedoen.

Dat hoeft niet per sé aan de start van het circusjaar te gebeuren. Het kan eigenlijk gewoon het hele jaar door. Het enige wat je moet doen is ons even op de hoogte brengen via info@ecdf.be. Heb je de circusmicrobe na jouw proefles goed te pakken? Dan kan je inschrijven via onze online inschrijvingstool.

    Deel dit artikel

Lesmomenten

De lessen starten in de week van 19 september 2022.

Dinsdag
20:00 - 22:00
Vanaf 14 jaar
Maris Stella Borgerhout
Wachtlijst
€ 250 2 uur

Basistarief

Bekijk de opties voor kortingen

Ell Circo D’ell Fuego wil geen school zijn waar alleen mensen terecht kunnen die het kunnen betalen. Daarom doen we ons best om verschillende sociale maatregelen voor te leggen. De meeste van deze maatregelen zijn met elkaar te combineren. Op die manier hopen we de deelname aan onze circuslessen voor iedereen mogelijk te maken.

Ontdek alle opties voor kortingen

Iets voor jou?

Alle bekijken
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Acro-porté Collectief, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Specialisatieles Acro-porté Collectief

SPRK Antwerpen
Vanaf 14 jaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Luchtacrobatie, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Specialisatieles Luchtacrobatie

SPRK Antwerpen
Vanaf het 3de leerjaar
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Vliegende trapeze, Foto: Jasper Léonard
Lesaanbod

Specialisatieles Vliegende Trapeze (-18)

SPRK Antwerpen
Vanaf het 5de leerjaar
Lesaanbod

Acro-bad

SPRK Antwerpen
Vanaf het 5de leerjaar
Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten.

Ik wil circus maken

Ell Circo D'ell Fuego is een open huis voor jonge artiesten. We zorgen voor ondersteuning op verschillende niveaus. Zodat zij hun weg vinden in het culturele landschap. En er vooral hun ding kunnen doen.

Ontdek meer