Evenement

Wheel Jam Weekend

6 tot 7 januari 2024
Bestel je tickets

​OVER HET WHEEL JAM WEEKEND

Op zaterdag 6 en zondag 7 januari kan je alles nog eens op z’n kop komen zetten tijdens een winters Wheel Jam Weekend in de trainingszaal van ECDF in SPRK (Park Spoor Noord). Je ontdekt er wat je allemaal uit een Cyr wheel of een Duits wiel kan halen.

Twee dagen lang voorzien we workshops op maat van onze deelnemers. Daarvoor nodigen we opnieuw een indrukwekkende gastdocent uit. Nadien is er tijd en ruimte om te free wheelen. Zaterdagavond sluiten we af met een heuse Wheel Show.

Be there, or be square!

TE GAST TIJDENS DEZE EDITIE

Hauke Narten (DE)

Ell Circo D'ell Fuego, portret Hauke Narten, Wheel Jam

Hauke Narten (1984) begon te wheelen toen hij 24 was. Hij werd Wereldkampioen Cyr Wheel in 2015 (Italië), 2018 (Zwitserland) en 2022 (Denemarken) en won de zilveren medaille op het WK in 2013 (Chicago) en het WK in 2016 (Cincinnati). Tussen de kampioenschappen door organiseert hij Cyr Wheel Weekends in het Duitse Fallersleben. Tijdens het Wheel Jam Weekend in Antwerpen zal hij zowel een workshop Duits wiel als een workshop Cyr wiel voor zijn rekening nemen.

KATALIN BREUER (DE)

Ell Circo D'ell Fuego, Wheel Jam Weekend, Portret Katalin Breuer. Foto: Bart Treuren

Katalin Breuer (2006) begon met Cyr Wheel in 2018. Een jaar later eindigde ze als 4de op de German Cyr Wheel Contest. Ze behaalde de 2de plaats tijdens het Wereldkampioenschap Cyr Wheel in Denemarken in 2022. Datzelfde jaar won ze de Bielefeld Battle in Duitsland. Sinds 2019 is ze trainer Duits wiel en maakt ze deel uit van de Fallersleben Wheel Team. Tijdens het Wheel Jam Weekend in Antwerpen zal ze zowel een workshop Duits wiel als een workshop Cyr wiel voor haar rekening nemen.

TIMING 6 & 7 januari

OVERDAG

Beginnen doen we met een opwarming. En dan gaan we wheelen!  Om iets na 12 voorzien we een lunchpauze (breng je eigen boterhammen mee!). Om 13:30 wheelen we er opnieuw in. Eindigen doen we met een sessie freewheelen en een gezamenlijke stretch. En om 18:00 eten we gezellig iets. Op zaterdag doen we een potluck (breng je eigen favoriete gerechtje mee om te delen) en op zondag halen we pizza’s!

Bekijk het volledige programma

WHEEL JAM SHOW

  • 20:00: start Wheel Jam Show met korte wheel acts
  • 21:15: einde

Bekijk de line-up

OVERNACHTEN?

Overnachtingen zijn niet inbegrepen in je ticket voor het Wheel Jam Weekend. Zoek je een plek om te logeren? Dan kunnen we volgende locatie aanbevelen:

 

    Deel dit artikel
Ell Circo D'ell Fuego, Duits Wiel, Foto: Jasper Léonard
Ell Circo D’ell Fuego, Circus Doen, Circusles specialisatie Duits Wiel, Foto: Philippe Smet

Evenementen

Alle bekijken
10 december 2023

Juggling Jam

7 december 2023

TaRMaK. Een symposium in circusstijl

6 januari 2024

Wheel Jam Show

27 januari 2024

Met ECDF naar Cirque De Demain

11 tot 14 april 2024

MAD Festival