Langs de promenade Nieuwpoort, visual
Evenement

ECDF on tour: Langs de Promenade in Nieuwpoort

7 juli 2024
Meer weten

Circus ontdekken, dat is circus zien, doen én beleven. Op zondag 7 juli trekken we naar Nieuwpoort. Daar bouwen we een uniek acrobatendorp op vol verwondering, uitdaging & plezier.

Tijdens laagdrempelige circusinitiaties krijgt iedereen de kans om verschillende technieken uit te proberen. Op onze parkourinstallatie leer je vloeiend op, onder en langs verschillende obstakels bewegen. Maar ook springen, hangen en coole moves uitproberen!

Wie het graag hogerop zoekt kan terecht in onze Aerial Playground. Hier kan je naar hartenlust experimenten met verschillende luchtacrotechnieken. We voorzien van vaste trapezes en doeken om in te klimmen, zweven en draaien.

Ook de Fantastic Flying Fuegos zijn van de partij. Tijdens een gloednieuw vliegspektakel maken ze de dansvloer én het luchtruim onveilig. Verwacht je aan sensationele flightbattles en vliegende discoballen. Nadien nodigen ze het publiek uit in hun vliegende universum. Tijdens vlieginitiaties kunnen kinderen (vanaf 1m30), jongeren en volwassenen zich aan een luchtdoop op de vliegende trapeze wagen.

    Deel dit artikel
Ell Circo D'ell Fuego, Ballenlabyrint, Foto: Ysabel Jongeneelen
Ell Circo D'ell Fuego, Aerial Playground, Foto: Victoriano Moreno

Evenementen

Alle bekijken
29 tot 30 juni 2024

ECDF on tour: Circus Boelaere in Antwerpen

22 juni 2024

ECDF on tour: Circo Solar in Lauwe